Over PharmaXpert

PharmaXpert is een gevestigde waarde sinds 1984 te Gent die garant staat voor patiëntgerichtheid, persoonlijk advies, vertrouwen en vriendelijkheid.  
PharmaXpert geeft persoonlijk gericht advies voor al zijn patiënten zowel jong als oud. Bij PharmaXpert is 'uw zorg onze zorg', wij nemen graag de tijd voor u.

PharmaXpert is een erkende apotheek in Gent, die haar patiënten zowel online als offline bedient en u hierbij online dezelfde kwaliteit garandeert als in de apotheek zelf. Alle producten die op de website aangeboden worden voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die van kracht zijn op de Belgische markt. PharmaXpert staat dagelijks als team klaar voor alle medische en aanverwante vragen. 

Farmaceutische zorg wordt hoog in het vaandel gedragen in ons team van gecertifieerde apothekers. Ons team apothekers staat volledig ter uwer beschikking voor alle vragen of problemen betreffende uw gezondheid. Wij wensen onze kerntaken als apotheker door te trekken online en elke patiënt maximale Farmaceutische zorg garanderen. Elke bestelling wordt aandachtig gecontroleerd door een apotheker en moet steeds goedgekeurd worden. Bij verdere vragen of eender welke aarzeling neemt onze apotheker proactief contact op met U. Uw gezondheid en veiligheid  staat centraal bij ons. Wij nemen enkel genoegen met maximale Farmaceutische zorg, ook online!